top of page

Behandling mod Angst

Samtaleterapi hjælper med at identificere og udforske de underliggende årsager til angst. Jeg som terapeut skaber en tryg og støttende miljø, hvor du kan udtrykke dine følelser og bekymringer.


Ved at tale om angst og relatere det til tidligere erfaringer, kan jeg hjælpe dig med at finde alternative perspektiver og strategier til at håndtere angst. Samtaleterapi kan også hjælpe med at lære effektive coping-mekanismer for at håndtere angstanfald og stressende situationer.


Kropsterapi bruger kroppen som udgangspunkt for at arbejde med angst. Jeg hjælper dig med at blive opmærksom på kropsfornemmelser og reaktioner, som kan være forbundet med angst. Gennem forskellige teknikker som dyb vejrtrækning, muskelafslapning lærer du at regulere kroppens reaktioner på angst.


Kropsterapi kan også inkludere teknikker som pulserende massage, akupunktur for at lindre fysiske symptomer på angst. Både samtale og kropsterapi hjælper med at øge selvbevidsthed og selvværd, hvilket er afgørende for at reducere angst. De kan også hjælpe med at identificere og ændre negative tankemønstre og adfærdsmønstre, der opretholder angst.


Ved at give dig redskaber og teknikker til at håndtere angst, kan samtale og kropsterapi give en bedre forståelse og kontrol over angstsymptomerne.


11 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page