top of page

Gua Sha Lift

Japansk face lift og Gua Sha er samlet i samme behandling, derfor Gua Sha Lift.

Det er en super skøn ansigtsbehandling. Gua Sha Lift behandlingen består både af en Japansk Lifting samt Gua Sha Lift hvor copping og Gua Sha Rosa Kvarts benyttes. Rosa kvarts er kendt som den største kærlighedskrystal samt for at skabe ro.

Naturlig ansigtløft

Gua Sha Lift er en ikke kirurgisk naturlig ansigtløft.
Behandlingen er til dig der gerne vil opnå et løft af huden i ansigtet og på halsen. Metoden er yderst effektiv og der arbejdes med ansigtszoneterapi, lymfe drænage og akupressur. Japansk Face Lifting behandler ikke kun ansigtet, men hele kroppen da kredsløbet, nervesystemet, hormonsystemet og de indre organer påvirkes af akupressuren og ansigtszonerne. Der arbejdes meget med bindevævet hvor særlige ansigtsløftningsteknikker anvendes og Gua Sha og cupping teknikker understøtter den manuelle massage.

Gua Sha sten er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der blev brugt i flere tusinde år. Gua betyder at skrabe og Sha betyder røde pletter. Gua Sha skraber nænsomt gift og affaldsstoffer samt spændinger og smerter i ansigtet. Gua Sha massage i ansigtet forbedrer blodcirkulationen, giver fornyet glød i ansigtet, reducerer rynker, mindsker poser under øjenene, og giver dig en mere ensartet hudtone. Det er en meget beroligende behandling som virker afstressende, fordi det foregår på et langsomt og roligt tempo. Mange oplever en tilstand af ro og uden tankemylder under behandlingen, bare at være tilstede.

Man kan sige at når du vælger Gua Sha lift får du en behandling hvor to behandlinger er samlet i et.

  • Japansk Face Lifting

  • Gua Sha og cupping.

Behandlingen varer 1 time.

Først afrenses huden for Make -up. Dernæst bruges der en Gua Sha (rosakvarts) hvor der skrabes blidt på halsen og ansigtet. Dernæst dele af ansigtsmassagen fra Japansk Face Lifting behandlingen. Dernæst benyttes cupperne på hals og ansigtet med fokus på problemområderne. Jeg benytter min egenproduceret creme bestående af bivoks, rapsolie, og kokosolie samt duft af rose, som virker beroligende. Tilsidst en kølende maske bestående af rosavand.

bottom of page