top of page

Japansk Face Lifting

Japansk_Lifting.png

Undgå rynker uden kirurgi

Japansk Face Lifting er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, et naturligt ansigtsløft. Behandlingen udføres med blid ansigtsmassage, samt fokuserer på bestemte punkter og zoner.

Teknikker i behandlingen er en kombination af orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur, zoneterapi og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker, lymfedrænage.

Fordele:

  • Afhjælper ansigtets aldringsprocesser.

 

  • Resultater er hurtige og imponerende.

 

  • Giver samtidig med et ansigtsløft en dejlig anti-stress behandling og afbalancerer alle kroppens funktioner.

 

  • Der anvendes naturlige masker, naturlige creme af duft af rose (beroliger huden) og aromaterapi til behandlingen.

 

  • Over en periode på flere behandlinger forynges ansigtet, og rynker bliver drastisk reduceret.

 

  • Huden bliver mere spændstig og elastisk. Mindsker poser under øjnene.

  • Kan afhjælpe kæbespændninger​

  • Opstramning af slap hud, færre og mindre rynker, linjer og dybe fuger.

Behandlingen ikke blot forkæler ansigtet, den er også terapeutisk og stimulerer krop og sind.

Behandlingen styrker strømmen af energi gennem meridianer af både ansigt og af kroppen. Alle mennesker har nemlig 24 akupunktur-punkter i ansigtet. Disse påvirker hele kroppens energisystem.

 

Alder og livsbetingelser sætter sine spor i ansigtet! Muskler, væv og hud mister spændstighed og elasticitet, idet produktionen af kollagen mindskes.

Under Japansk Face Lifting øges blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres. Alt dette gør at ansigtet afspændes og dermed løfter og glatter eventuelle rynker, ligesom væskeophobninger drænes.

 

Efter behandlingen vil du opdage et forfriskende udtryk i ansigtet.

Behandling:

Behandlingen varer 1 time i alt. I behandlingen er der inkluderet to masker, massage af nakke og skulder. Til sidst massage på et anti-stress punkt på foden.

Klienthistorie:

Jeg har fået japansk face lift behandlinger af Charlotte i 6 måneder med stor effekt. Som karrierekvinde ser man mit daglige pres i mit ansigt men med Charlottes behandlinger ugentligt eller hver 2. uge, er mit ansigt blevet glattere, friskere og rynker er reduceret. Det gør mig meget glad.

 

Senest har Charlotte afprøvet en ny afsluttende behandling med Ice Globes og de viser sig at være effektfulde: De tilfører en usædvanlig effekt på hudens friskhed og rynke-reducering. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine behandlinger hos Charlotte. Mit ansigt holder sig frisk og glat ... og en kæmpe sideeffekt er, at mit velvære er blevet signifikant positivt påvirket.

 

1000 tak Charlotte.

 

Lone

Før og efter billede:
Skærmbillede 2019-05-10 kl. 18.00.59.png

Resultat efter 1 behandling.

bottom of page