top of page
billede af kvinde.jpg

ADHD Vejleder

Jeg har gennem 20 år arbejdet med børn og voksne med ADHD.

 

Flyver tankerne rundt, uden man får tænkt en tanke til ende, og uden at holde fokus. Og bliver nemt forstyrret og afledt af larm, uro eller noget, man ser, og så kommer man let til at gøre noget andet, end man egentlig skal. Har en følelse af uro i kroppen.

Har du brug for at forstå hvad der sker inden i dig, få pædagogiske redskaber til hverdagen, arbejde med din krop, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg oplever flere voksne der har fået en diagnose i en sen alder. Ikke to mennesker oplever ADHD ens og mennesker med ADHD er lige så forskelligt som alle mulige andre. Nogle har lært at kompensere for deres vanskeligheder, så de kan fungere i en almindelige dagligdag, men mange kan have vanskeligheder pga. ADHD i forhold til venner, familie, eller arbejdsplads. Det kan være en stor omvæltning at få en diagnose som ADHD, det kan også være en lettelse.

 

 

Terapeutisk behandling

Medicinsk behandling af ADHD kan hjælpe på kernesymptomerne, uopmærksomhed, hyperaktivitet og impulsivitet. Men det kan ikke stå alene. De fleste vil også have gavn af en terapeutiske behandling, f.eks. for at få hjælp til at lære nye måder at klare hverdagen på. Det er meget almindeligt, at ADHD har nogle følgevirkninger F.eks. måske en oplevelse af mange nederlag, dårligt selvværd og ringe selvtillid, eller man kan have udviklet angst eller depression.

Du kan måske have brug for hjælp til at få overblik over din hverdag og til at strukturere den.

  • Styrke dit selvværd og selvtillid

  • Få ro i kroppen gennem kropsterapi.

  • Det er vigtigt for mig at planlægge et forløb der passer lige netop til dig.

puzle.jpg
bottom of page